Rreth Nesh

Agimi Travel


Agimi Travel është një nga kompanitë me te kerkuara ne vend per kryerjen e transportit të rregullt ndërkombëtar. Aktualisht, ne ofrojmë shërbime të transportit të udhëtarëve nga Shqiperia ne Itali, nga Shqiperia ne Gjermani dhe anasjelltas. Ne mundesojme gjithashtu organizimin e paketave turistike brenda dhe jashte vendit me oferta e cmime te kenaqshme. Turet tona mund te jene ditore, disa ditore si edhe javore.
Kompania jone ben te mundur edhe turizmin dentar me kliniken tone “Linda Dent” ne Tirane. Ne bejme te mundur edhe rezervimin e biletave te avionit ne gjithe destinacionet e botes ne rast kerkesash si edhe fluksesh. Mundesojme bileta trageti me linjat me te mira e me ne ze te momentit. Bashkepunimet tona bejne te mundur vazhdimesine e udhetimeve te shoqeruara me kenaqesi dhe komoditet.


Agjensite ne bashkepunim me ne në te gjithe Shqiperine operojne per nje cilesi me te mire ne sherbim te udhetareve. Duke u kujdesur për imazhin e kompanisë, ne përpiqemi tju sigurojme ju një udhëtim të sigurt, të rehatshem, dhe miqesor ne bashkepunim me shoferët tanë me përvojë te larte dhe perpikmeri. Gjatë ekzistencës afatgjatë në tregun e transportit ndërkombëtar ne kemi fituar besimin e konsumatorëve, dhe shërbimet tona gëzojnë popullaritet në mesin e udhëtarëve. Nëpërmjet zhvillimit të vazhdueshëm të kompanisë dhe zgjerimin e rrjetit të agjentëve Shqipetar, Italian dhe Gjerman, ne marrim një turmë të ri të konsumatorëve të kënaqur.
Përmes një sistemi të rregullt, një pjesë e konsiderueshme e udhëtarëve që udhëtojnë në bazë të biletave perfitojne zbritje dhe promovime, përveç kësaj posagjeret mund të udhëtojne dhe mme kafshët e tyre shtepiake - qen apo mace - ne kushte teper te sigurta dhe komode.


Timeline

- Regjistrim Tregtar

Agimi Travel shpk regjistrohet zyrtarisht ne Qendren Kombetare te Regjistrimit dhe funksionon ne menyre te rregullt ne aktivitetin e saj tregetar.

- Licencim nga QKL

Agimi Travel shpk licencohet zyrtarisht nga Qendra Kombetare e Licencimit dhe nga Ministria e Transportit me aktivitet Transport Rrugor Nderkombetar te Udhetareve.

- Licence Linje Itali

Agimi Travel shpk autorizohet te kryeje transport nderkombetar te udhetareve nepermjet linjave te rregullta mes Italise dhe Shqiperise.

Perse te na Zgjidhni Ne?

  • Posedojme licencat tona te leshuara posacerisht per ne nga ministrite dhe institucionet perkatese te Shqiperise, Italise dhe Gjermanise.

  • Flota jone e mjeteve moderne EURO4 dhe stafi yne profesionist na rekomandon per te na besuar udhetimin tuaj ne Itali dhe Gjermani.

  • Cmimet konkuruese na bejne te jemi gjithmone te vemendshem ndaj kerkeses dhe nevojave te udhetarit.

Misioni Yne

Ne nje treg konkurues fiton gjithmone cilesia, sherbimi dhe cmimi. Ne i posedojme dhe perpiqemi cdo dite e me shume ti ruajme ato ne nivele te larta.

Misioni yne eshte te ofrojme sherbime te larmishme dhe sa me cilesore me nje cmim te orjentuar nga klienti. Perpiqemi cdo dite qe te ruajme dhe permiresojme cilesine e sherbimeve tona duke e kthyer klientin ne mikun tone besnik te nje familjeje te madhe, ashtu sic ne te Agimi Travel e shohim veten dhe biznesin.

Per Agjensite Partnere

Nese deshironi te bashkepunojme, ne jemi te hapur per te degjuar kerkesat tuaja qe mardhenia jone te jete e frytshme dhe afatgjate. Ndaj, ne kemi ndertuar nje sistem rezervimesh ku gjithsecili prej partnereve tane mund te rezervoje dhe te prese bileta autobusi per klientet e tyre ne kohe reale. Sistemi yne, me nje interface grafike te thjeshte dhe me nje menyre pune shume funksionale, ja u lehteson akoma me shume punen tuaj me klientet, ne menyre qe edhe ju te beheni pjese e infrastruktures tone teknologjike moderne.
Na Kontaktoni tani per te krijuar llogarine tuaj ne sistemin tone te rezervimeve.