Agimi Travel

Udhetoni me ne në gjithë Gjermanine dhe gjithë Italinë

10 Prill nisja e pare nga Shqiperia ne Gjermani, linja tokesore

Destinacionet në Gjermani

Munchen, Stuttgart, Nurnberg, Frankfurt, Bonn, Kassel, Hannover, Bremen, Hamburg, Berlin

Destinacionet në Itali

Brindisi, Bari, Foggia, Napoli, Roma, Arezzo, Firenze, Genova, Pisa, Venezia, Padova, Pescara, Ancona, Rimini, Bologna, Modena, Parma, Piacenza, Milano, Torino, Cuneo, Verona, Trento, Bolzano

Agimi Travel është një nga kompanitë me te kerkuara ne vend per kryerjen e transportit të rregullt ndërkombëtar. Aktualisht, ne ofrojmë shërbime të transportit të udhëtarëve nga Shqiperia ne Itali, nga Shqiperia ne Gjermani dhe anasjelltas. Ne mundesojme gjithashtu organizimin e paketave turistike brenda dhe jashte vendit me oferta e cmime te kenaqshme. Turet tona mund te jene ditore, disa ditore si edhe javore.


Kompania jone ben te mundur edhe turizmin dentar me kliniken tone “Linda Dent” ne Tirane. Ne bejme te mundur edhe rezervimin e biletave te avionit ne gjithe destinacionet e botes ne rast kerkesash si edhe fluksesh. Mundesojme bileta trageti me linjat me te mira e me ne ze te momentit. Bashkepunimet tona bejne te mundur vazhdimesine e udhetimeve te shoqeruara me kenaqesi dhe komoditet. Agjensite ne bashkepunim me ne në te gjithe Shqiperine operojne per nje cilesi me te mire ne sherbim te udhetareve.

Duke u kujdesur për imazhin e kompanisë, ne përpiqemi tju sigurojme ju një udhëtim të sigurt, të rehatshem, dhe miqesor ne bashkepunim me shoferët tanë me përvojë te larte dhe perpikmeri. Gjatë ekzistencës afatgjatë në tregun e transportit ndërkombëtar ne kemi fituar besimin e konsumatorëve, dhe shërbimet tona gëzojnë popullaritet në mesin e udhëtarëve. Nëpërmjet zhvillimit të vazhdueshëm të kompanisë dhe zgjerimin e rrjetit të agjentëve Shqipetar, Italian dhe Gjerman, ne marrim një turmë të ri të konsumatorëve të kënaqur.


Përmes një sistemi të rregullt, një pjesë e konsiderueshme e udhëtarëve që udhëtojnë në bazë të biletave perfitojne zbritje dhe promovime, përveç kësaj posagjeret mund të udhëtojne dhe me kafshët e tyre shtepiake - qen apo mace - ne kushte teper te sigurta dhe komode.

me shume rreth nesh

Sherbimet qe Agimi Travel Ofron

Linja te Rregullta Udhetaresh

Ofrojme linja te rregullta udhetaresh nga Shqiperia drejt mbi 23 qyteteve te Italise, nga Shqiperia drejt mbi 10 qyteteve te Gjermanise, dhe anasjelltas.

Autobusa Turistike me Qera

Ofrojme per te gjithe te interesuarit, autobusa turistike me qera, duke kombinuar cilesine e flotes tone moderne dhe stafit te specializuar, me cmimet me te mira ne treg.

Bileta Avioni dhe Trageti

Rezervoni me ne bileten tuaj te avionit me cdo linje ajrore, dhe bileten e tragetit, me cmimet konkuruese duke perfituar nga profesionalizmi yne.

Paketa dhe Oferta Turistike

Deshironi te udhetoni per qellime turistike? Deshironi te dilni nga monotonia e nje fundjave? Nuk dini ku te festoni festat apo ku te kaloni muajin e mjaltit? Na kontaktoni dhe zgjidhjen ja u japim ne.

Rezervim Hoteli

Ju ofrojme dhe rezervime hoteli ne gjithe Boten, duke ju vene ne dispozicion nje platforme gjigande me mbi 285.000 hotele ne 190 shtete dhe 15.000 destiancione te ndryshme

Makina me Qera

Tek ne do te mund te beni dhe rezervime per makina me qera ne Shqiperi dhe ne gjithe Boten, nepermjet sistemeve teknologjike kontemporane ultramoderne.